Parhaat pelit 2018 – Suosikkini viiden vuoden sisältä

Pelit

Parhaat pelit 2018! Tässä listassa kerron parhaat pelaamani pelit viimeisen viiden vuoden sisältä. Jos löydät omat lempparisi tästä listasta, niin meillä saattaa olla sama maku peleihin, ja voit löytää lisää sinulle sopivia pelejä. Ostopaikkana voit harkita esimerkiksi G2A:ta, tässä on arvostelu heidän sivustostaan: onko G2A luotettava? Spoileri: kyllä oli luotettava.

 

Skyrim Special Edition

Osta: G2A, Steam

The Elder Scrolls -pelisarjan viides peli, Skyrim, julkaistiin alunperin vuonna 2011, mutta se sai 2016 uuden ”Special Edition” -version, jossa sen grafiikkoja parannettiin. Skyrim on yksi parhaista peleistä mitä olen pelannut, koska sen avoin maailma on täynnä tutkittavaa ja Skyrimiin modien lataaminen on niin addiktoivaa. Riippuen pelityylistäsi, saatat tuhlata tähän peliin jopa satoja tunteja.

 

 

Overwatch

Osta: G2A, Battlenet

Overwatchiin olen saanut kulumaan nyt viimeiset 7 kuukautta, joten on pakko sanoa, että se on loistava peli. Overwatch on suhteellisen kilpailullinen 6vs6 peli, jossa on tällä hetkellä 26 hahmoa, joita voi pelata. Jokaisella hahmolla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, ja lopulta tämä peli perustuu aina tiimityöhön.

 

 

Player Unknown’s Battlegrounds

Osta: G2A, Steam

PUBG pistää testiin sinut, ja sinun koneesi. PUBG:issa pelaat 100 pelaajan joukossa, ja tehtäväsi on olla viimeinen elossa. Pelin alussa kaikki sata pelaajaa hyppää lentokoneessa saarelle eri kohtiin, ja pelin alue pienenee koko ajan. Saari on täynnä aseita, ja lopulta alueen pienentyessä vain yksi pelaaja selviää. Itse pidän tästä pelistä siksi, että alku on välillä tosi rauhallista tavaroiden ja aseiden etsimistä taloista, mutta loppua kohden alkaa adrenaliini tulla kehoon ja välillä tulee todella jänniäkin matseja. Ainakin tällä hetkellä tämä peli on aivan hirveän huonosti optimisoitu, joten sen pyörittämiseen tarvitsee aika hyvän tietokoneen. Mutta loppujen lopuksi tämä peli on todella hauskaa, vaikka laskeekin mukaan kaiken fps-lagin ja turhautuksen.

Katso täältä parhaat asetukset PUBG:iin!

 

 

Borderlands 2

Osta: G2A, Steam

Borderlands on aivan mahtava ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa on on aivan hirveät määrät eri aseita ja tehtäviä. Borderlandsissa ammut kaikkea, mikä liikkuu, oli se sitten kajahtanut psykopaatti tai sitten satametrinen mato. Tämä on yksi niistä peleistä, joidenka selitys ei tee mitään järkeä, mutta pelaaminen on todella hauskaa. Tätä peliä voi pelata yksin tai 2-4 tiimissä.

 

 

Counter-Strike: Global Offensive

Osta: G2A, Steam

Tätä peliä tuli pelattua 2 vuotta, mutta nyt viime aikoina en ole edes avannut sitä.. taisi tuo pelin hohto hävitä kahden vuoden aikana. Kuitenkin, se on todellakin ansainnut paikkansa tällä listalla. Eli siis CS:GO on räiskintäpeli, jossa toisen puolen tehtävä on räjäyttää pommi ja toisen tiimin tehtävänä on estää heitä – eli siis toinen tiimi puolustaa ja toinen hyökkää. Peli on 5vs5, ja jokaisen roundin alussa on aika ostaa aseet rahalla, jota saat tappojen ja roundien voittamisen myötä. Tämä peli on täyttä tiimityötä ja ekonomian hyödyntämistä. Todella jännä ja välillä turhauttava peli.

 

 

Subnautica

Osta: G2A, Steam

Ostin tämän pelin pari viikkoa sitten, ja se on ollut todella jännää pelattavaa. Aloitat pelin pakkolaskeutumalla veteen, ja sinun tehtävänäsi on selviytyminen. Peli keskittyy vedessä sukelteluun, mutta se ei ole mitään tylsää puuhaa, nimittäin vedenpohja on täynnä seikkailuja ja tutkittavaa. Pitkin peliä hankit resursseja, joita hyödyntämällä rakennat uusia työkaluja.

 

 

Rocket League

Osta: G2A, Steam

Rocket League tuntuu vähän rennommalta versiolta Overwatchista tai CS:GO:sta. Tämä peli on jalkapalloa autoilla, eli siis yrität ajaa autolla pallon maaliin. Pelimuotoina on saatavilla 1vs1, 2vs2 ja 3vs3, ja kuten CS:GO:ssa ja Overwatchissa, tässäkin pelissä on mukana kilpailulliset tasopisteet. Eli siis mitä paremmin pelaat, sitä vaikeampia pelaajia vastaan pääset.

 

 

Fallout 4

Osta: G2A, Steam

Fallout 4 on Bethesdan uusin avoimen maailman peli. Bethesda on myös valmistanut Skyrimin, joten jos sitä olet pelannut, niin Fallout 4 saattaa tuntua todella tutulta samankaltaisella pelimekaniallaan. Fallout 4 sijoittuu ydiniskun jälkeiseen selviytymiseen roistojen ja kaiken maailman otusten seassa. Tämän pelin avoin maailma on mahtava, aivan kuin Skyrimissäkin. Itse en ikinä ole uponnut Fallouttiin yhtä pahasti kuin The Elder Scrolls -sarjaan (varsinkin Skyrimiin), mutta Fallout on silti loistava pelisarja.

 

 

Terraria

Osta: G2A, Steam

Terraria on aivan varmasti paras 2D-peli mitä olen koskaan pelannut. Se myös pyörii lähes millä tahansa tietokoneella simppelien grafiikkojen vuoksi, joten se on hyvä valinta huonollekin koneelle. Terraria on kuin Minecraft, mutta 2D:nä. Kaivat resursseja luolissa, hakkaat yöllä ilmestyviä monstereita ja rakennat mitä mielikuvituksesi keksiikään! Tämä peli on aivan mahtava, kun sitä pelaa ensimmäistä kertaa. Valitettavasti itse olen pelannut Terrariaa niin paljon, että samaa tunnetta tästä pelistä en enää saa, vaikka kuinka yrittäisin kokeilla pelata sitä taas. Tämä peli soveltuu kaiken ikäisille!

 

 

Grand Theft Auto V

Osta: G2A, Steam

GTA V:n avoin maailma ja multiplayer on erittäin mukavaa pelattavaa, mutta muistathan, että tällä pelillä on K18-ikäraja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *