Pakko saada: Jalkatuki työpöydän alle

Pakko saada!

Jalkatuki työpöydän alle

Osta täältä: Amazon UK

Tämä on pakko saada: jalkatuki tietokonepöydälle! Tämä jalkatuki ei ole samanlainen kuin muut, nimittäin se roikkuu työpöytäsi alla, kun taas muut jalkatuet ovat yleensä maassa. Tämä jalkatuki on ainakin minun mielestäni parempi siksi, että sen korkeutta voi säätää todellakin korkealle haluessasi pitää jalat vaikka suorina, ja se ei ole tiellä yhtään. Tämän jalkatuen tehtävänä on enemmän mukavuuden tuonti kuin ergonomisen asennon saaminen, mutta toki se voi toimia ihan oikeana ergonomisena jalkatukena. Minulla on ollut tämä jalkatuki käytössä yli vuoden, ja olen ollut todella tyytyväinen sen hankintaan

Jalkatuki työpöydän alle

Mitä kaikkea paketissa tulee?

Tämän jalkatuen mukana tulee itse jalkatuki, narut ja pari koukkua pöydän kulmiin. Minulla on lasinen pöytä jonka reunat ovat paksummat kuin mukana tulleiden koukkujen maksimileveys, joten heitin koukut pois ja pistin narun menemään pöydän päältä. Ajattelin ostaa uudet sopivan kokoiset koukut rautakaupasta, mutta päädyinkin vain jättämään narun pöydän yli – se on ollut toimiva ratkaisu nyt jo oli vuoden. Mukana tulevista koukuista minulla ei ole kuvaa, koska heitin ne roskiin jo aikoja sitten, ja mukana tulleen valkoisen narunkin olen jo korvannut mustalla, pöytäni väriin sopivalla narulla.

Jalkatuki tietokonepöydälle

Jalkatuen asentaminen

Tämän jalkatuen asentaminen on helppoa. Mukana tulevat koukut menevät kiinni pöytäsi reunoihin ilman mitään ruuveja tai muita jälkeä jättäviä kiinnikkeitä – jalkatuen ja jalkojesi paino pitää koukut kiinni pöydän reunoissa. Koukkujen pohjassa on pienet pehmusteet, etteivät ne jättäisi jälkiä pöytääsi. Seuraavaksi laitat jalkatuen narut kiinni koukkuihin ja kiristät narut sopivan pitkiksi jalkojasi varten.

Tällä jalkatuella on todella mukava löhöillä tietokoneella Netflixiä ja muuta katsoessa. Pistän tuolini selkänojan kaarelle ja jalat jalkatuelle, niin olo on todella rento. Todella kätevä jalkatuki työpöydän alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *